OK
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
We verzamelen geen gegevens om u buiten deze website om te kunnen volgen of aanbiedingen te kunnen doen.
De weinige technische gegevens die we wel verzamelen zullen we nooit met andere partijen delen voor commercielen doeleinden.
We hechten grote waarde aan uw privacy. Om deze reden hebben we de communicatie tussen onze server en uw computer beveiligd met een SSL certificaat.
Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
 
     
 


Obagi

 

OBAGI: Huidverbeterende verzorging en behandeling

Het OBAGI systeem is o.a. geschikt voor de volgende huidsoorten; acne, acnelittekens, hyperpigmentatie (donkere vlekken), grove porien, rosacea en huidverjonging.

ObagiDe ontwikkelaar van het systeem is dr. Obagi, hij is dermatoloog in Beverly Hills. Het is medicinale huidverzorging met receptplichtige ingredienten, hierdoor is het bij dit produkt mogelijk om in de onderste huidlaag te beginnen met het herstel van de huid. Dr. Obagi noemt dit huidtransformatie, na een half jaar heb je een nieuwe huid. Dit is met cosmetica niet mogelijk omdat cosmetica alleen zijn werk mag doen in de bovenste huidlaag.

Hoe werkt het; de farmaceutische produkten zetten in de onderste huidlaag de collagene- en elastinevezels aan het werk. Deze vezels gaan zo rond het 23e jaar steeds minder hun werk doen en veroorzaken hierdoor op den duur rimpels en lijntjes. Door ze wakker te schudden gaat de produktie van collageen en elastine omhoog en krijg je dus ook weer een ronder en steviger gelaat. (Naar mate we ouder worden krijgt het gelaat een hoekiger uiterlijk.)

Aan het systeem voor thuisgebruik wordt ook een vitamine C serum toegevoegd. Vitamine C bestrijdt de vrije radicalen, dit zijn de veroorzakers van huidveroudering. Onderzoeken hebben uitgewezen dat vitamine C, in haar meest effectieve vorm, zonbescherming verbetert, zonbeschadiging herstelt, fijne lijntjes vermindert, de collageenproduktie stimuleert en ook verkleuring van de huid vermindert.

U zult verschillende fases tijdens de transformatie ervaren.
Fase 1: Weg met het oude; de oude cellen worden versneld afgestoten door de huid. Verwacht dus schilfering en het onthullen van de nieuwere, zachte huid.
Fase2: Verwelkom het nieuwe; de huid zal tolerantie opbouwen tegen de schilfering. Tijdens deze fase werkt het systeem tot diep in de huidcellen om deze continu te transformeren.
Fase3: Gezonde huid; de collageen- en elastineproduktie wordt verhoogd en uw huid zal soepel en stevig aanvoelen. Ongelijkmatige kleuring en pigmentatie beginnen te vereffenen.
Fase 4: De nieuwe huid; u blijft uw huid onderhouden, zodat deze er niet alleen jonger en gezonder uit blijft zien, maar dit ook werkelijk is.

Na 3 tot 4 maanden het OBAGI systeem gebruikt te hebben, kunt u, om de puntjes op de i te zetten, ook nog een bluepeel (gemodificeerde TCA-peeling) laten doen.
In overleg met de huidtherapeut wordt beslist hoe diep deze wordt toegepast.
Afhankelijk van de diepte bedraagt de hersteltijd 3 tot 10 dagen.
 

Copyright © 2007-2019 Huidpraktijk De Bruyn / Webdesign by Random-IT

Valid HTML 4.01 Transitional Valide CSS!