OK
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
We verzamelen geen gegevens om u buiten deze website om te kunnen volgen of aanbiedingen te kunnen doen.
De weinige technische gegevens die we wel verzamelen zullen we nooit met andere partijen delen voor commercielen doeleinden.
We hechten grote waarde aan uw privacy. Om deze reden hebben we de communicatie tussen onze server en uw computer beveiligd met een SSL certificaat.
Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
 
     
 


Obagi

 

Diodelaser

De High Power LightSheer diodelaser is een geavanceerde technologie ontworpen om comfortabel en snel ongewenste haren duurzaam te reduceren. De LightSheer behoort dan ook tot de beste ontharingslasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten. Zo is het de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd.

De haar absorbeert de warmte van de laserstraal
De LightSheer produceert een krachtige, hoog geconcentreerde en zuivere laserstraal. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig beschadigd raken dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. De huid wordt hierbij niet beschadigd. De haren in de groeifase zijn het meest gevoelig voor het laserlicht. Dit komt doordat de haarzakjes in deze fase pigment of melanine bevatten. Het laserlicht is het meest effectief bij haren in de actieve groeifase.

Veilig & huidvriendelijk
Om de huid extra te beschermen en te comfort te bieden heeft de LightSheer een uniek koelsysteem, de zogenaamde ChillTip. Zoals de naam aangeeft, koelt de ChillTip de te behandelen huid af tot 4° Celsius. Door deze koeling is de behandelmethode goed te verdragen, waardoor verdoving overbodig is. Gewoonlijk kunt u vrijwel direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?
Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen met laserlicht worden behandeld, zoals gezicht, armen, benen, borst, rug en bikinilijn. Met uitzondering van de genitaliën en rondom de ogen, waaronder de wenkbrauwen.

Wat voelt u tijdens de behandeling?
In de meeste gevallen wordt tijdens de behandeling een prikkelend gevoel ervaren alsof er van dichtbij een elastiekje tegen uw huid geschoten wordt. De ChillTip zorgt ervoor dat uw huid gekoeld wordt en geeft u extra comfort. Na afloop van de behandeling blijft een lichtrode uitslag (erytheem) zichtbaar, die na ongeveer half uur tot 12 uur verdwijnt.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?
De groeicyclus van een haar bestaat uit verschillende fasen: de groeifase, de regressieve fase en de rustfase. Voor een optimaal resultaat moet uw haar in de groeifase worden behandeld. De normale tijdsduur van een LightSheer laserbehandeling is gemiddeld drie tot zes keer met tussenpozen van zes tot twaalf weken en afhankelijk van het te behandelen gebied.

Wat te doen vóór en ná de behandeling?
Vanaf zes weken vóór het begin van de behandeling, tot de laatste behandeling, zijn plukken, epileren of harsen niet toegestaan. Tevens mag u zeker zes weken voor de behandeling niet in de zon, onder de zonnebank of zelfbruinende crème o.i.d. te gebruiken. Laserstralen worden namelijk aangetrokken door een zongebruinde huid en kunnen dan niet effectief hun werk doen én kunnen bovendien pigmentplekken veroorzaken. Verder adviseren wij u gedurende zes weken ná de behandeling niet te zonnebaden (geen zon).

Klik hier om naar de pagina met resultaatfoto´s van
behandelingen met de Diodelaser te gaan.

 

Copyright © 2007-2019 Huidpraktijk De Bruyn / Webdesign by Random-IT

Valid HTML 4.01 Transitional Valide CSS!