OK
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
We verzamelen geen gegevens om u buiten deze website om te kunnen volgen of aanbiedingen te kunnen doen.
De weinige technische gegevens die we wel verzamelen zullen we nooit met andere partijen delen voor commercielen doeleinden.
We hechten grote waarde aan uw privacy. Om deze reden hebben we de communicatie tussen onze server en uw computer beveiligd met een SSL certificaat.
Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
 
     
 


Obagi

 

Lasertherapie

Van laser naar gepulseerd licht.
Een jaar of 50 geleden deed het laserapparaat zijn intrede in de medische wereld. In het begin werd het apparaat vooral gebruikt voor het verwijderen van overtollig haar in het gelaat, later werden er ook lasers ontwikkeld waarmee je o.a. tatoeages kon verwijderen. Lasers hadden ook nadelen, het bundel licht werkt op een golflengte, met een kleur en werkt vrij diep in de huid, hierdoor kon de huid vrij snel beschadigd worden. Hierdoor worden lasers tegenwoordig alleen nog maar in de medische wereld gebruikt.

IPL:
Na de laser werd er Intense Pulse Light ontwikkeld. Deze bundel bestaat uit meerdere golflengten van zichtbaar licht. Omdat je hiermee de diepte nauwkeuriger kunt bepalen, zijn de nadelen voor de huid een stuk minder.

VPL:
VPL, Variabele Pulsed Light, bestaat uit een bundel zichtbaar licht met meerdere golflengtes. Door gebruik te maken van verschillende micropulsen in een flits krijgt de huid de tijd om tussendoor af te koelen. Hierdoor kunnen we met hogere energiewaarden werken, hebben we minder kans op neven effecten en kunnen we bijna alle huid- en haartypen behandelen.

Met deze VPL technologie kunnen we zowel overtollig haar verwijderen als huidverbeterende behandelingen uitvoeren. Dit kan omdat we met 2 handstukken met verschillende golflengten werken.

Voor de behandeling
Voordat we gaan behandelen wordt er eerst een proefshot genomen, dit is om te kijken hoe de huid op de behandeling reageert. Na 24 uur kan de behandeling beginnen. Als men er voor kiest om met de VPL onthaard te worden dan moet men zich aan de volgende regels houden:
  • 6 weken voorafgaand aan de behandeling, en tussen de behandelingen door, geen gebruik maken van de zonnebank of zonnebaden.
  • Tot 1 week na de behandeling de zon vermijden en daarna een sunblock gebruiken
  • Men mag de haren niet meer harsen of eruit trekken. Scheren of knippen mag wel.
Naast het verwijderen van overtollig haar kan de VPL ook huidverbeterende behandelingen uitvoeren zoals:
  • het verwijderen van couperose, spider naevi en roodheid
  • het verwijderen van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken
  • het verbeteren van acne en grove porien
  • het verminderen van rimpels, en het verstevigen van de huid
Hoeveel behandelingen nodig:
Voor het verwijderen van overtollig haar heeft men gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig. Hoe donkerder de huid, hoe meer behandelingen men nodig heeft. Na 3 behandelingen moet er een reductie van 30 tot 50% van de haren zijn.

Voor het verwijderen van couperose, spider naevi en hyperpigmentatie heeft men zo´n 3 tot 5 behandelingen nodig.
 

Copyright © 2007-2019 Huidpraktijk De Bruyn / Webdesign by Random-IT

Valid HTML 4.01 Transitional Valide CSS!