OK
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
We verzamelen geen gegevens om u buiten deze website om te kunnen volgen of aanbiedingen te kunnen doen.
De weinige technische gegevens die we wel verzamelen zullen we nooit met andere partijen delen voor commercielen doeleinden.
We hechten grote waarde aan uw privacy. Om deze reden hebben we de communicatie tussen onze server en uw computer beveiligd met een SSL certificaat.
Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
 
     
 


Obagi

 

MACVision en MACSensor

Bij de intake van nieuwe cliënten/patiënten maken wij gebruik van een 3D foto- apparaat.
We maken een 3D foto van het gelaat, deze wordt door het apparaat, de MACVision, geanalyseerd op de aanwezigheid van groffe en/of fijne poriën, vlekjes, onzichtbare zonbeschadiging, kleur, fijne lijntjes en rimpels.

Na deze analyse maken we nog gebruik van een aantal sensoren, de MACSensor, om talg, het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid te meten.


Deze evaluatie nemen we met de cliënt/patiënt door. Er wordt een behandelplan gemaakt en een plan de campagne betreffende huidverzorging voor thuis.

Na een aantal weken tot maanden wordt er opnieuw een foto genomen en kun je de resultaten gaan vergelijken. Het is mogelijk om 4 foto’s naast elkaar te plaatsen.


Normaal gesproken is een foto, inclusief intake, 129,90 euro. Maar bij aankoop van 2 produkten is deze gratis. Dit is inclusief een 2e foto na 6 weken.

 

Copyright © 2007-2019 Huidpraktijk De Bruyn / Webdesign by Random-IT

Valid HTML 4.01 Transitional Valide CSS!